Σύνδεση | Νέα εγγραφή | Καλάθι αγορών (0) | Λίστα επιθυμιών (0)
 δεν έχετε προϊόντα στό καλάθι αγορών
Σύνολο: 0,00 €
  αρχική σελίδα
Κατάλογος
εγγραφείτε για να λαμβάνετε
το ενημερωτικό μας δελτίο
Προσωπικά δεδομένα επιστροφή
Αρχική Σελίδα > Προσωπικά δεδομένα

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα

Σας ενημερώνουμε ότι ο ιστότοπος www.itsatoy.gr, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών του, δύναται να συλλέγει και να επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικά χαρακτήρα, που συνναινετικά του έχουν παρασχεθεί μέσω της διαδικασίας εγγραφής των μελών του, και πληρεί πάσα συμμόρφωση με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία και το κοινοτικό δίκαιο που αφορά την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα  βάση του νόμου (Ν. 2472/1997) και των σχετικών τροποποιητικών διατάξεών αυτού.

Η συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, από τον ιστότοπο itsatoy.gr, προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την ομαλή διενέργεια των διαδικτυακών αγορών των μελών/πελατών του, καθώς και την περιοδική τους ενημέρωση μέσω ενημερωτικών δελτίων για αγαθά και υπηρεσίες, που παρέχει ο ιστότοπος αυτός.

Κάθε επισκέπτης μπορεί να να περιηγηθεί στον ιστότοπο itsatoy.gr ελεύθερα χωρίς να του ζητηθεί να δηλώσει πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα, εφόσον δεν επιθυμεί να γίνει μέλος ή να διενεργήσει κάποια διαδικτυακή αγορά μέσω αυτού.

Δεδομένα που θα σας ζητηθούν κατά την εγγραφή ή την παραγγελία σας

Τα δεδομένα που ζητούνται για την εγγραφή ή την διενέργεια παραγγελίας των μελών του itsatoy.gr, είναι τα κάτωθι:
 

Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη, Χώρα, Νομός, ΤΚ, Τηλέφωνο, e-mail


Σε περίπτωση επιθυμίας του πελάτη για την έκδοση τιμολογίου, ζητούνται επιπροσθέτως, το Α.Φ.Μ., η επωνυμία και διεύθυνση της έδρας της εταιρίας αυτού.

Προσωπικά στοιχεία των μελών/ πελατών που εισάγονται για την ολοκλήρωση των πληρωμών τους, όπως οι αριθμοί και οι κωδικοί των πιστωτικών τους καρτών δεν αποστέλλονται και δεν αποθηκεύονται σε δικούς μας διακομιστές (server) για λόγους ασφαλείας και για πλήρη αποφυγή κακόβουλων ενεργειών υποκλοπής. Tα προσωπικά στοιχεία που εισάγονται κατά το τελικό στάδιο πληρωμής γίνεται στους διακομιστές (server) της τράπεζας μέσω ασφαλούς πρωτοκόλλου μεταφοράς (SSL)

Τα μέλη/πελάτες του ιστοτόπου www.itsatoy.gr έχουν την δυνατότητα επισκόπησης των προσωπικών τους στοιχείων και των παραγγελιών τους καθώς και την δυνατότητα επεξεργασίας αυτών και διατηρούν το δικαίωμα κατόπιν γραπτού τους αιτήματος, της οριστική διαγραφή τους από τις βάσεις δεδομένων και τα αρχεία που τηρεί ο εν λόγω ιστότοπος. Το itsatoy.gr δεν διατηρεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα πέραν του χρονικού διαστήματος που το μέλος/πελάτης του είναι εγγεγραμένος ή έχει ενεργή συναλλακτική σχέση με τον ιστότοπο αυτόν.

Βάση του άρθρου (άρθρο 11 ν. 2472/1997) το itsatoy.gr δεν διακινεί, ενοικιάζει ή εμπορεύεται οιαδήποτε πληροφορία προσωπικού χαρακτήρα με τρίτα μέρη.

Ο παρών ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα της διάθεσης των παραπάνω δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, στην περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου ή τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

 

Γενικές Πληροφορίες

Προφίλ
Οροί χρήσης
Προσωπικά δεδομένα
Επικοινωνία

Επικοινωνία
Πληροφορίες Αγορών

Τρόποι αγορών
Αποστολές - Παραλαβές
Τρόποι Πληρωμής
Πολιτική επιστροφών
Best Book Shop

Copyright © Tornado Web